Hantverkspasta på svenskt kulturspannmål

Långt från restaurangtäta gator har vi öppnat en liten lokal pastarestaurang där vi tar tillvara på det svenska landskapet. Vi tillverkar färsk pasta på KRAV-märkt Dalavete som växer 40 minuter från Abrahamsgården (Widichs Gård i Gustafs). Glöm den där solgula pastan du får i Italien, hos oss är den ljusbrun eftersom vetesorten vi använder är fylld med vitaminer, mineraler och fibrer. Istället för att försöka efterlikna andra länders matkultur (ingen av oss är italienare) vill vi skapa en upplevelse rotad i vår jord och vårt klimat.

Vegetariskt alternativ finns alltid.
Endast drop-in.
Vi erbjuder take-away.
Tyvärr ingen glutenfri pasta ännu.

ÖPPETTIDER
Semesterstängt, öppnar igen 4/9.

Innan du åker långt – kolla alltid vår instagram. Där lägger vi upp avvikande öppettider. Vi är en liten familjeägd restaurang och ibland måste vi ändra öppettider med kort varsel. Tack för din förståelse!

Till pastan serverar vi naturviner från småskaliga producenter genom fantastiska naturvinhandeln Fria Viner. Öl från Oppigårds i Hedemora och naturcider från Hjulsjö 103 i Bergslagen. På andra sidan väggen i matsalen pressar vi vår egen äppelmust som vi erbjuder året om. När du läser det här har vi säkert tagit in något nytt kul och lokalt i dryckesväg!